Tapahtumakalenterit

Järjestöjen tulevat tapahtumat

Olemme luoneet kuulo- ja viittomakielialan yhteisen kalenterin, johon järjestöt ovat lisänneet omia tapahtumiaan. Klikkaa kalenterissa näkyvää tapahtumaa nähdäksesi lisätiedot ja tapahtuman omat nettisivut.

loading...

Alta löydät linkit järjestöjen omiin tapahtumakalentereihin. Mikäli haluat lisätä linkin oman järjestösi sivuille, ota yhteyttä: info@kuuloavain.fi


Kuulo auris logo

Kuulo-Auris on Kuuloliiton omistama suomalainen kuntoutusalan yhtiö, joka tuottaa kuntoutuspalveluita heikkokuuloisille ja kuulovammaisille aikuisille sekä lapsille, nuorille ja heidän perheilleen. Kuulo-Auris tarjoaa Kelan palveluntuottajana perhekuntoutusta ja Veikkaus-rahoitteisia sopeutumisvalmennuskursseja ja koulutuksia.

Kuurojen liiton logo

 

Kuurojen Liitto toimii viittomakielisten kuurojen etu-, asiantuntija- ja palvelujärjestönä. Liitto tuottaa myös erilaisia palveluja viittomakieltä ja viittomakommunikaatiota käyttäville henkilöille. Lapsille, nuorille ja lapsiperheille liitto tarjoaa erilaista virkistys- ja sopeutumistoimintaa.

Kuulovammaisten Lasten Vanhempien Liitto ry  on tarkoitettu kaikille kuulovammaisille lapsille ja nuorille, heidän perheilleen ja lähipiirilleen. Liitto tarjoaa perheille vertaistukea ja tapahtumia ympäri Suomen.

LapCI ry:n logo

LapCI ry valtakunnallinen sisäkorvaistutelasten yhdistys. LapCI ry:n perusti vuonna 1999 joukko vanhempia pääasiallisimpana tarkoituksenaan tukea sisäkorvaistutteen (SI) saaneita lapsia ja heidän perheitään kautta koko Suomen.

Kuuloliitto logo

Kuuloliitto vaikuttaa, tiedottaa, tutkii, edustaa jäsenyhdistystensä jäseniä sekä järjestää monenlaisia tapahtumia ja leirejä ympäri Suomen. Liitto tavoittelee esteetöntä ja saavutettavaa yhteiskuntaa.

fstlogo

Finlandssvenska teckenspråkiga r.f. on valtakunnallinen yhdistys, joka ylläpitää ja edistää suomenruotsalaista viittomakieltä. Yhdistys järjestää toimintaa suomenruotsalaista viittomakieltä käyttäville ja heidän läheisilleen. Yhdistys puolustaa ja levittää tietoisuutta suomenruotsalaisten kuurojen oikeuksista.

Suomen Kuurosokeat ry valvoo kuurosokeiden ja vaikeasti kuulonäkövammaisten oikeuksia, tuottaa heille palveluita, toimii kuurosokeusalan asiantuntijana ja järjestää yhteistä toimintaa.

Kuurojen palvelusäätiö

Kuurojen Palvelusäätiö tarjoaa kuuroille, kuurosokeille ja kuulonäkövammaisille sekä heidän läheisilleen monenlaisia kohtaamispaikkoja sekä tukea ja ohjausta. Juniori-ohjelman viittomakielen kurssit on tarkoitettu erityisesti kuurojen ja huonokuuloisten lasten ja aikuisten läheisille sekä lasten parissa työskenteleville.

Suomen Kuurojen Urheiluliitto SKUL ry on Suomen vanhin vammaisurheilujärjestö. Liiton tehtävänä on edistää kuulovammaisten urheilun ja liikunnan tasa-arvoisuutta ja luoda mahdollisuuksia liikkumiseen.

 

Tinnitus_logo

Suomen Tinnitusyhdistys ry toimii tinnituksesta kärsivien ihmisten ja heidän omaistensa yhdyssiteenä ja sen tarkoituksena on tukea ja rohkaista jäseniään täyden yhteiskunnallisen osallistumisen ja tasa-arvon saavuttamisessa.