TekstiversioPoistu tekstiversiosta
A+ A-

Vinkkipuheyhdistys ry:n aloituskahvit 14.11. Helsingissä

Lauantaina 14.11.2015 klo 10:00-12:00

Hotel Arthur, Vuorikatu 19 Helsinki

Lämpimästi tervetuloa tutustumaan uuteen Vinkkipuheyhdistykseen ja sen toimintaan! Vinkkipuhetoiminnan siirtyessä LapCI ry:ltä itsenäiseksi yhdistykseksi, haluamme koota yhteen vinkkipuheesta kiinnostuneita henkilöitä.

Paikalle ovat tervetulleita kaikki vinkkipuheesta kiinnostuneet – niin menetelmää käyttävät perheet kuin ammattilaisetkin. Myös te, jotka mietitte sopisiko menetelmä teille, tulkaa keskustelemaan ja kuulemaan kokemuksia! Tarjolla on pientä suolaista ja makeaa kahvin kera.

Otamme vastaan toiveita ja keskustelemme Vinkkipuheyhdistyksen toimintaan ja tarjontaan liittyen – opetuksesta, vertaistuesta, tiedotuksesta ja niin edelleen. Nyt on erinomainen mahdollisuus päästä vaikuttamaan siihen, mitä kaikkea yhdistys voisi tarjota juuri teille! Keräämme mahdollisimman paljon ideoita ja ehdotuksia. Tule tekemään Vinkkipuheyhdistyksestä juuri sellainen, kuin toivot sen olevan!

Olisi hyvä, jos pystytte kertomaan saapumisestanne etukäteen (helpottaa tarjoilujen järjestämistä), mutta paikalle voi hyvin tulla ilman ilmoittautumistakin!

Toivomme näkevämme mahdollisimman paljon vinkkipuheesta kiinnostuneita!

Syysterveisin,

Vinkkipuheyhdistyksen hallitus

Ilmoittautuminen: vinkkipuhe@gmail.com