TekstiversioPoistu tekstiversiosta
A+ A-

Talven Lumilauantait on julkistettu!

Lumilauantai on koko perheen liikuntatapahtuma, jossa jokainen voi liikkua mieleisellään tavalla lumella lasketellen, hiihtäen tai pulkkaillen. Sotkamon Vuokatti, Rovaniemen Ounasvaara, Sastamalan Ellivuori, Muuramen Riihivuori ja Kouvolan Mielakka tarjoavat mahdollisuudet kelkka- ja pystylasketteluun ja tarjolla on myös muuta talviliikuntaa.

Vuokatin, Ounasvaaran ja Riihivuoren tapahtumat ovat kaikille avoimia. Ellivuoren ja Mielakan Lumilauantait ovat ensisijaisesti lapsiperheille suunnattuja. Tapahtumiin etukäteen ilmoittautuneille vammaislaskijoille laskettelun opetus, hissiliput ja välineet maksavat 10 euroa. Opaslaskijalle/avustajalle Lumilauantai on maksuton. Osallistujia ei ole vakuu-tettu järjestävän tahon toimesta.

Kaikille avoimet Lumilauantait

1.2. klo 10.00–15.00 Vuokatti, Sotkamo Huom! Lumisunnuntai
7.2. klo 10.00–15.00 Ounasvaara, Rovaniemi
14.2. klo 10.00–15.00 Riihivuori, Muurame

Lapsiperheille suunnatut Lumilauantait

7.2. klo 10.00–15.00 Ellivuori, Sastamala
7.3. klo 10.00–15.00 Mielakka, Kouvola

Ilmoittautumisen yhteydessä on kerrottava laskijan ja avustajan nimi, osallistuvien perheenjäsenten lukumäärä, yhteystiedot, puhelinnumero ja sähköpostiosoite, pystylaskijan pituus/paino ja monon nro tai kelkkalaskijan pyörä-tuolin istuimen leveys, kuvaus vammasta/avustuksen tarve, aikaisempi laskettelukokemus, lupaus valo-/videoku-vaamiseen/haastatteluun ja muut sellaiset seikat, jotka ohjaajien on hyvä tietää.

Lisätiedot: www.paralympia.fi