TekstiversioPoistu tekstiversiosta
A+ A-

Perheiden pikkujoulujuhla Valkeassa talossa

Valkean Talon järjestöt

 – Kuuloalan kaikki järjestöt ensi kertaa yhteistyössä

Valkeassa talossa Helsingissä järjestetään ensi kertaa kaikkien kuuloalan järjestöjen jäsenille suunnatut yhteiset pikkujoulut. Tapahtuma kokoaa yhteen niin viittoma- kuin puhekieltäkin tai muuta kommunikaatiomuotoa käyttävät lapset ja perheet. Valkeaan taloon on ilmoittautunut yli 150 henkilöä, perheitä vauvasta vaariin, juhlistamaan pikkujoulua lauantaina 30.11.2013 klo 10-14. Tilaisuus on täynnä.

Ohjelmassa on paljon erilaisia työpajoja; mm. satuja, askartelua, piparipaja, äänileikkipaja, teatteriesityksiä ja myös kuulokoira esiintyy. Mahdollisuus myös tutustua tonttupolulla Kuntoutus-Auriksen tiloihin ja toimintaan sekä kuvauttaa perheensä jouluisessa salamastudiossa. Tarjolla on riisipuuroa.

Tällainen yhteistyö kaikkien kuuloalan järjestöjen kesken on hyvä startata juhlimalla.

Tapahtuman järjestää:

KLVL ry – Kuulovammaisten Lasten Vanhempien Liitto, Kuntoutus-Auris, Kuuloavain.fi, Kuuloliitto ry, Kuurojen kansanopisto, Kuurojen Liitto ry, Kuurojen Palvelusäätiö – Juniori-ohjelma, LapCI ry – Sisäkorvaistutelasten valtakunnallinen yhdistys, Satakieliohjelma, SKUL, Suomen Kuulo- ja tukikoirayhdistys, Suomen Kuurosokeat ry, Teatteri Totti.

Yhteystiedot:

Marianne Rintala
Projektikoordinaattori
LapCI ry www.lapci.fi
puh: 045 8590 888
email: marianne.rintala@lapci.fi

Toimittajat tervetuloa seuraamaan tapahtumaa! Osoite on: Ilkantie 4, Helsinki.