TekstiversioPoistu tekstiversiosta
A+ A-

Kuuloavaimen kehittämistyö jatkuu

Muutaman kuukauden hiljaiselon jälkeen Kuuloavain aktivoituu jälleen sekä sivustolla että sosiaalisessa mediassa. Itse hanke ei saanut Raha-automaattiyhdistykseltä jatkorahoitusta, mutta viime vuodelta jääneen avustuksen turvin projektin kehittäminen ja viestintä jatkuvat tämän vuoden loppuun asti. Uusien artikkeleiden ja tietojen päivittämisen lisäksi Kuuloavaimen sisältöä pyritään selkeyttämään niin, että tietoa olisi aiempaa helpompi löytää asiakokonaisuuksittain. Myös työtä sivuston tunnettuuden parantamiseksi jatketaan.

Tämän vuoden loppuun asti työstä vastaa valtiotieteiden kandidaatti Erika Keppola, joka aloitti 4. toukokuuta Kuuloavaimen projektityöntekijänä. Erika työskentelee Valkeassa talossa neljänä päivänä viikossa ja viimeistelee politiikan tutkimuksen graduaan Helsingin yliopistossa.

– On palkitsevaa tulla tuttuun taloon tekemään tärkeää työtä. Kuuloavain on hieno projekti ja yritän viedä sivustoa eteenpäin niin, että siellä olevasta tiedosta olisi mahdollisimman paljon hyötyä lukijoilleen vaikeassakin paikassa, Erika sanoo.

Vuoden 2016 alusta lähtien Kuuloavaimen sivusto pyritään pitämään ajan tasalla vanhojen työntekijöiden voimin. Kuuloavainta on alusta asti tehty yhdessä lasten, vanhempien ja kuuloalan ammattilaisten kanssa. Palaute ja kehittämisideat ovat jatkossakin enemmän kuin tervetulleita.