Perhekursseja Vervessä

Verve Mikkelissä järjestetään kuulovammaisten lasten sopeutumisvalmennusperhekurssia, jotka on kohdennettu alle kouluikäisille, koulunsa aloittaville ja alakouluikäisille lapsille perheineen.  Kursseilla perheiden tukena on eri alojen asiantuntijoita. Työryhmään kuuluu psykologi, sairaanhoitaja, sosiaalityöntekijä, korva-nenä- ja kurkkutautien erikoislääkäri, fysioterapeutti ja toimintaterapeutti. Heidän lisäkseen mukana on lastenohjaajia ja tarvittaessa muita asiantuntijoita.

Verve Mikkelin toimipaikka sijaitsee Anttolassa 25 kilometriä Mikkelin keskustasta. Perheet majoittuvat viihtyisissä perhehuoneistoissa ja ruokailut järjestetään Anttolanhovin Rantaravintolassa.

Kuulovammaisten kuntoutujien majoitus- ja kuntoutustilat on varustettu apuvälineillä, kuten tekstipuhelin ja induktiosilmukat.

Verve Mikkeliin pääsee omalla autolla, linja-autolla tai taksilla. Mikkeliin on hyvät junayhteydet eri puolilta Suomea.

Perheiden käytössä vapaa-aikana ovat monipuoliset sisäliikuntatilat (liikuntasali, kuntosali, saunat ja allasosasto) sekä lähimaastossa olevat ulkoilureitit ja –välineet.  Talvella maastossa on hiihtolatuja, patikointipolkuja ja pulkkamäkiä. Kesällä Anttolanhovin ympäristössä voi pelata mm. frisbee-golfia, rantalentistä ja tennistä. Saimaa tarjoaa mahdollisuuden uintiin, kalastukseen, veneilyyn ja muihin vesiaktiviteettihin.

Toivomme kaikkien asiakkaidemme viihtyvän Vervessä ja nauttivan rauhallisesta ja luonnonläheisestä ympäristöstä Saimaan rannalla.

Lisätietoja:

kuntoutussihteeri puh. 020 757 5231, kuntoutusihteeri.mikkeli@verve.fi