TekstiversioPoistu tekstiversiosta
A+ A-

Tietoa yliopistollisten sairaaloiden kuulokeskusten kesäaukioloista

Yliopistollisten keskussairaaloiden kuulokeskukset palvelevat kesällä vaihtelevasti.

Joillain paikkakunnilla kannattaa ennen kesälomia osuvalla kontrolli- tai muulla käynnillä varmistaa, että laite on luotettavassa toimintakunnossa ja varaosia on tarpeeksi varastossa.

Lisätietoja saa ottamalla yhteyttä kyseiseen kuulokeskukseen. 

HELSINKI
HUS Kuulokeskus: huolto- ja varaosapalvelut ovat auki läpi kesän. 

KUOPIO
KYS Kuulo- ja tasapainokeskus: kuulolaitehuolto Istekki on auki läpi kesän. Apuvälineiden huolto ja korjaus ilman ajanvarausta arkisin klo 8-15.

OULU
OYS Kuulokeskus
: huolto- ja varaosapalvelut toimivat koko kesän. Diagnostinen ja kuntoutustoiminta ovat lomalla 30.6.-27.7.2014.

TAMPERE
TAYS Kuulokeskus: kuulokeskuksessa ei ole vastaanottotoimintaa 30.6.-27.7.2014. 2. kerroksen korvakappalelaboratorion vastaanotto toimii normaalisti ja sinne voi tulla ilman ajanvarausta tai lähetettä ma-pe klo 8-15 välisenä aikana. Kesätauon aikana rikkoutuneen laitteen voi toimittaa kuulokeskuksen 2.krs korvakappalelaboratorioon. Laite toimitetaan kesäsulun jälkeen huollettavaksi. Välitöntä huolto-, säätö- tai varaosapalvelua ei ole saatavilla. 

TURKU
TYKS Kuulokeskus: keskus on auki koko kesän, mutta laitteiden huoltoa ei ole saatavilla viikoilla 23, 26 ja 31-33. Teknikko on lomalla eikä sijaista ole. Muiden toimintojen osalta juhannuksen ja koulujen alkamisen välsenä aikana TYKSin Kuulokeskuksella on henkilökunnan vuosilomien vuoksi aikoja tarjolla normaalia suppeammin.